Kontakt

Ønsker du at komme i kontakt med os er du meget velkommen til at ringe eller skrive. Adresse og numre finder du nederst på siden.

Telefonnummeret er et dansk IP nummer, som fungerer præcis som hvis du ringede lokalt i Danmark. Telefonen er åben mandag til fredag ca. fra 8.00 – 16.00 under sommertid, 7.00 til 15.00 når der er vintertid.

Kan du ikke fange os på det nummer er du velkommen til at prøve på mobiltelefonen. Denne svarer vi på også lidt uden for normale åbningstider. Vi slår på at være lynhurtige og tilgængelige hele tiden! Derfor kan vi kontaktes via Skype skulle du ønske det – Skypenavnet er “brianlanghoff”.

Vil du bestille en ny opgave, er det naturligvis altid en god idé at ringe og få en snak. Alternativt send os en email med dine ønsker, og vi vender tilbage til dig (næsten) med det samme med kommentarer, overslag på pris og hvad der ellers måtte være nødvendigt. Typisk leverer vi første korrektur i løbet af en dag (spidsbelastningsperioder kan forekomme med lidt længere leveringstider).

Det kan måske også være en god idé at læse om vores forretningskoncept. Her fortælles lidt om, hvad vi tilbyder af ydelser.