Udtalelser

Lidt udpluk fra hvad kunderne har sagt i tidens løb..:


“Brian har gjort det helt fantastisk siden 2007 som grafiker og webmaster/udvikler – uden ham på holdet var vi ikke, hvor vi er i dag.”

Jørgen Pedersen
CEO
DCS ApS


“På trods af afstanden mellem Tyrkiet og Danmark er det ord som hurtige svar, proaktivitet, og styr på tingene der kendetegner vores samarbejde med TimeLine Design. Hvor det findes nødvendigt overlader vi trygt dialogen med vores kunde til TimeLine Design. Vores kunders tilbagemelding er at de oplever en serviceminded dialog, hvilket er alt afgørende for os.” (om samarbejdet som grafisk underleverandør for Bording A/S)

Esben Hallundbæk Hansen
Salgschef
Bording A/S


“Timeline design er:
Kvalitesbevidst
Leverer altid til aftalt tid og pris
Er altid klar til at hjælpe
Er up to date med grafiske muligheder
Utrolig sympatisk at arbejde sammen med
Kan anbefales som samarbejdspartner på det varmeste
Har også lavere priser end i Skandinavien uden at det påvirker resultatet”

Ole Kroer
Indehaver
Skysolution ApS


     

“Jeg har nu arbejdet sammen med Brian i noget der ligner 10 år. På tværs af et utal af forskellige opgaver, for mange, meget forskellige firmaer. Oftest har jeg leveret et veldefineret oplæg, hvor Brians tekniske kompetencer har fuldendt opgaven perfekt. Brian forstår til fulde, hvornår hans kreative evne skal slås til, og hvornår der kun er behov for han tekniske formåen.

Vores samarbejde er et af de bedste og mest pålidelige jeg har været i, altid med en vis portion humor, og ALTID med tålmod og forståelse. Alt dette til trods for, at vi aldrig har mødtes. Brian har mine allerbedste anbefalinger, og fortjener en kæmpe tak for hans andel i et fantastisk samarbejde.”

Tina Lykke Madsen
senseofstyle.dk, Graphina, Skjoldby & Co.


  

“Vi har i flere år samarbejdet med TimeLine Design, og er meget tilfrdse. Vi får løbende udarbejdet bannere og grafik til vores hjemmeside. Brian er altid hurtig til at løse opgaverne og god til at tilpasse til vores behov.”

Trine Persson
Apoteker, Cand.Pharm

webapoteket.dk


  

“TimeLine Design er mere end en grafiker jeg briefer. TimeLine Design er min livline når tingene skal gå lynhurtig, og det er god sparring når noget nyt skal opsættes. Det er konstruktive forslag, når jeg selv løber tør for idéer, og ikke mindst er det venlighed og god humor, som jeg kan fornemme gives med i glimt i øjet, skønt kontakten foregår med skærme mellem os. TimeLine Design er for mig lig rigtig godt samarbejde.”

“Tak for dine gode idéer, din hurtighed, din tålmodighed, når du udfordrer mig, og når vi bare ’mødes’ og vender hver vores verden. Tak for, hvad der for mig, er et rigtigt godt samarbejde!”

Pia Mikkelsen

Farmakonom/marketing
webapoteket.dk


“Du er plakatkunstnernes ukronede Konge. Henri Marie Raymond de Toulouse-Lautrec-Monfa kan bare på hjem og lægge sig. Det bliver simpelthen ikke mere perfekt.”

Cosmus Pyndt
Direktør
Cosmus Consulting & Communication


“Jeg har samarbejdet med Timeline Design igennem de seneste par år, og har kun rosende ord om og til deres måde at arbejde på. Hurtig, præcis, venlig og fleksibel – og med gode råd, og spændende forslag har og er det en fornøjelse at have en sådan ekstern samarbejdspartner.”

Gunni Mikkelsen
Direktør
Mikkelsen & Co ApS


“Ekstrem hurtig service, fantastisk imødekommenhed, stor grafisk ekspertise, iderig, det er bare nogle af de ord der falder mig ind, når jeg tænker på samarbejdet med TimeLine Design.”

Christina Eggerts
Salgskoordinator
Bording A/S


“Du er da en vild, vild mand. Hold da op, hvor det bare vælter ind med kreative ideer. Det er jo næsten svært at finde ud af, hvor jeg skal begynde med at rose.”

Cosmus Pyndt
Direktør
Cosmus Consulting & Communication


“(…) du har en tilfreds kunde der er glad for de løsningsforslag der kommer og for den altid hurtige og korrekte levering.”

Søren Rindom
Salgschef
Bording PRO A/S


“Jeg har været utrolig glad for samarbejdet (…) Hvis det stod til mig, brugte vi dig meget mere.”

Karna Bloch Atkinson
Kommunikationskonsulent
Bording Data A/S


“Tak for din hjælp! Jeg får hele tiden positive tilbagemeldinger på dit arbejde. Det skal du have stor tak for!”

Jesper Røgind Jørgensen
Adm. direktør
Addbrand Denmark A/S