Koncept

TimeLine Design er først og fremmest en grafisk virksomhed med dansk kvalitet, uddannelse og erfaring i ryggen. Fysisk befinder vi os på den tyrkiske vestkyst, nærmere betegnet Aydin, og dette kan lade sig gøre takket være den lille opfindelse, som vi alle bruger i vores hverdag, kaldet “internettet”..! De seneste 10 år har bevist (for mig i det mindste), at mere end 95% af alle grafiske opgaver kan løses uden at fysiske møder er nødvendige. Kommunikationen med vores kunder foregår glidende og smertefrit via dansk IP telefonnummer, emails og / eller skype. Scanninger eller fotografier af ønsker farer frem og tilbage gennem ledningerne og er hos os i løbet af sekunder.

Det, at vi er bosiddende i Tyrkiet, gør, at vi kan tilbyde vores kunder meget fordelagtige priser. Vores priser ligger typisk på halvdelen af eller mindre, i forhold til hvad konkurrerende virksomheder skal have for grafisk design i Danmark. Det er muligt grundet flere årsager:

  • Beskatningen i Tyrkiet er lavere end i Danmark
  • Leveomkostningerne i Tyrkiet er betydeligt lavere
  • Vi gør brug af effektive systemer af eget design
  • Firmaet er et en-mands firma – 100% effektivt
  • TimeLine Design er internet baseret

Det er vigtigt for os at understrege, at vores lave priser IKKE er et udtryk for, at vi går på kompromis med kvaliteten. Vores budskab er: Kvalitet – Effektivitet – Professionalisme, og modsat mange andre udenlandske virksomheder som tilbyder assistance til lave priser, så er der her en god dansk uddannelse og ikke mindst erfaring i ryggen.

Kunder og opgaver

En del af vores arbejde foregår som underleverandør til andre grafiske virksomheder i Danmark, som har valgt fleksibiliteten i at udlicitere arbejdet til os. Ofte med adgang direkte til samarbejdspartnerens systemer løser vi gnidningsfrit deres grafiske opgaver for deres kunder – vi kan, alt efter ønske, styre al kommunikation med slutkunden; det være sig kommunikation om opgavens udformning, korrekturgange direkte med kunden, færdigmelding af opgaven i samarbejdspartnerens systemer og videresending af opgaven til prepress system/afdeling.

Derudover har vi en portefølje af kunder, som handler direkte med os og nyder godt af de konkurrencedygtige priser og hurtige responstider – opgaverne spænder fra rådgivning over alskens grafisk arbejde til tryk samt elektroniske platforme så som webdesign og website opsætning. Læs mere om opgavetyperne her.

Den sidste form for kasket vi har på er som fast webmaster, koordinator og in-house grafiker for en af de største it-distributørere i Danmark. Men lad dig ikke begrænse af disse ord – har du et ønske så kontakt os…